Skoler, institutioner og erhverv

Gorillagrip kan skabe de bedste rammer for træning og bevægelse. Og det har aldrig været vigtigere. Vi har stor erfaring med at lave funktionelle træningscentre ( boxe ), indrette gyms på jobbet eller lave træningsfaciliteter til skoler og foreninger. Vi er overbevist om, at får man trænet funktionelle øvelser jævnligt, vil man som menneske opnå det bedste udgangspunkt for et langt liv uden skavanker.
Vi er meget opsatte på at skabe et træningsmiljø, så alle føler de kan være med, og samtidig synes det er sjovt. Og det er uanset om det er børn fra de mindre klasser i skolen, eller almindelige mennesker som bare gerne vil have en hverdag med mere energi og velvære. Vi har endda lavet videoer, så man kan se alle de funktionelle øvelser der er mulighed for at lave, hvis man får udstyr fra Gorillagrip.
Vores udstyr er implementeret mange steder i Europa. Skoler, centre/boxe og firmaer. Gorillagrip er også leverandør til nogle af de største turneringer i Europa, så udstyret er testet og godkendt af de bedste atleter.

Info@gorillagrip.dk

Skriv til os i dag, så hjælper vi med at skabe det perfekte homegym

Kontakt os

-og hør om mulighederne