GORILLAGRIP - FUNKTIONELT TRÆNINGSUDSTYR

Træningsudstyr til din boks, fitnesscenter, PT-studie, virksomhed eller bare derhjemme?  Vi har et omfattende udvalg af funktionelle træningsprodukter klar til dig. Alt er udvalgt ud fra ydeevne og kvalitet, så du kan træne ubekymret.

Men der er mere. Vi hjælper med alt fra equipment, movements og installationer. Fra dumbells og squat-stationer til komplette lokale layouts. GorillaGrip er her for dig. Køb lagervarer direkte fra online shoppen eller kontakt os og få specialfremstillet udstyr.

GorillaGrip er et hollandsk mærke og produkt. Det store træningsmateriale er lavet på vores egen fabrik – i Holland – og opfylder de højeste kvalitetsstandarder. Fordi det opfylder ‘offshore’-standarderne, garanterer vi robuste installationer af høj kvalitet med en lang servicegaranti. GorillaGrip står for ærlighed og pålidelighed. Typisk hollandsk.

Vi er specialiserede i custom løsninger. Men hvorfor leverer vi også standard modeller og/eller produkter? For standardmodeller er prismæssigt billigere end skræddersyet, mens dette i mange tilfælde også opfylder kundens ønsker. Men ønsker du en installation, der er mere omfattende end en basisvariant? Skal det fastgøres på en bestemt måde eller placeres et særligt sted? Så skræddersyer vi det til dig. Det er fordelen ved at være fleksibel.

Vi kender vores produkter som ingen andre. Hvis et produkt ikke opfylder dine ønsker, vil vi altid løse dette ordentligt.