Gorillagrip projekter

Projekter store eller små, i Danmark eller i udlandet: GorillaGrip skaber det med og for dig. Derfor finder du et udvalg af projekter her. Bliv inspireret og find ud af, om det kunne være noget for dig. Kunne du tænke dig at vide mere om mulighederne kan du kontakte os på info@gorillagrip.dk

En legeplads for voksne

Og denne legeplads for voksne er lavet til ‘GoVit Holten’! Dette nøglefærdige projekt er blevet fuldt installeret af GorillaGrip. Lavet på et betonfundament til rigge og container. Derefter et anlagt gulv med gummi x-connect fliser på 10 x 7 meter. Den 10 fod store opbevaringsbeholder opbevarer sikkert alt træningsudstyr (bag en låst dør), inklusive en 1,2 Pro+ træningsrig. Og som afslutning – prikken over i’et – endnu en fritstående Pro + træningsrig på 420 cm.

på toppen af sportsverdenen

Bogstaveligt talt på toppen af sportsverdenen, fordi denne udendørs placering kan findes i Schweiz – St. Moritz. Levering og installation er leveret af GorillaGrip. Dette projekt – lavet til FitBox – gik ud over ‘bare’ en udendørs rig og container. Der er tilføjet en særlig elektronisk adgang, hvor atleter kan booke en tidsblok via en app og få unik adgang til udstyret og udendørsriggen. Atleterne får en unik QR-kode, så beholderen kan åbnes.

KMAR (Koninklijke Marechaussee - Royal Military Police)

De ved, hvordan man udfordrer sig selv ved KMAR (Koninklijke Marechaussee – Royal Military Police) i Apeldoorn. GorillaGrip stod for levering og installation af hele projektet. Som et grundlæggende x-connect gummi flisegulv, kunstgræs og en tilpasset sprintbane. Ud over Pro+ Workoutrig 10.2 med høje positioner – i.v.m. klatrereb og ringe – GorillaGrip har også installeret calisthenics-løsninger fra KenguruPro.

Tree11 - Det hele er der, inde og ude

For hos Tree11 (Alkmaar, Holland) er der tænkt på alt, for at tilbyde atleter så mange sportsmuligheder som muligt. Der er tre værelser i alt, fuldt anlagt/møbleret. Fra gulve til (brugerdefinerede) opsætninger og små sportsudstyr: du finder det hele i dette fitnesscenter. Udendørsområdet er udstyret med et gulv, GorillaGrip Pro+ Workout Rig 7.2 og en specialfremstillet boksesæk opsætning. Indenfor er der to store sale. Rum 1: Boksesæk opsætning med 2×6 boksesække og et specialfremstillet Pro+ Workout Rig Wallmount 16.2. Rum 2: en specialfremstillet Pro+ Workout Rig Wallmount 16.2 & en specialfremstillet Pro+ Workout Rig 10.2 High-ends. Herunder mindre sportsudstyr, såsom kettlebells, vægtskiver, plyo-bokse, håndvægte og vægtstænger.

Kontakt os

-og hør om mulighederne